Sociedad

Girona ultima un acord amb parkings privats per aparcar-hi bicicletes de franc

A partir de l'estiu, els ciclistes podran aparcar la bicicleta en un aparcament privat al centre de Girona totalment gratis. L'Ajuntament està ultimant l'acord amb aquest aparcament que ha de servir per fer baixar els robatoris de bicis a la ciutat. Cada any, en despareixen una cinquantena segons càlculs de l'ajuntament.

Girona

Seran entre trenta i cinquanta espais vigilats on els ciclistes que es mouen pel centre de la ciutat hi podran aparcar la bici sense pagar ni un euro.

Ara mateix, només falta que l'Ajuntament i l'empresa acordin quina serà la contraprestació entre ells per crear aquests llocs per a bicicletes.

El regidor de mobilitat, Joan Alcalà, diu que comencen per un però que la intenció és que més aparcaments ofereixin places gratuïtes per a ciclistes.

Joan Alcalà, regidor de mobilitat

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000111844/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de l'Ajuntament recorden als ciclistes que han de fer servir cadenats segurs per deixar les bicis en aparcaments al carrer. Diuen que s'evitarien molts robatoris. Cada any es roben entre 40 i 50 bicicletes a girona ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00