Sociedad

Multa de 6.215€ per al Vol Gastronòmic

L'Ajuntament de Girona ha sancionat l'empresa que explotava el Vol perquè va ocupar la via pública sense permís durant gairebé 3 mesos.

ACN ACN

Girona

Multa de més de 6 mil euros per als responsables del Vol Gastronòmic, aquella estructura de ferro que va estar durant mesos instal.lada sobre el riu Onyar, a Girona, i que els seus responsables van desmuntar 3 mesos més tard del que tocava.

Ja fa uns mesos que l'ajuntament de Girona va obrir un expedient a l'empresa Vol Gastronòmic per incomplir les condicions del contracte. Tenia permís per instal.lar-se al carrer Santa Clara fins el 30 de juny passat però no van desmuntar l'estructura de ferro fins a finals de setembre. La regidora d’Urbanisme i Activitats, Marta Madrenas, ha explicat que per totes les irregularitats contemplades, la multa és de 6.215 euros.

El Vol gastronòmic era una estructura de ferro i vidre que pesava 26 tones. A dins hi havia una cuina i una gran taula per a una vintena de comensals. En el seu moment es va vendre com un reclam turístic perquè pels seus fogons hi havien de passar els millors cuiners. Però bona part dels dies va estar tancat perquè no hi havia reserves. El van retirar, amb una grua de grans dimensions, a finals de setembre passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00