Sociedad

"El jutge va arxivar la causa perquè era la meva paraula contra la del conductor. Ara aquest vídeo ho canvia tot"

Investiguen l'atropellament de seguidors del Barça a la final de Copa de 2014, a València. Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb Miquel Ferrer, una de les víctimes d'aquest incident

Investiguen l´atropellament de seguidors del Barça

Investiguen l´atropellament de seguidors del Barça

Barcelona

Els seguidors del Barça que van ser atropellats a la final de Copa de València l'any 2014 confien que la difusió de les brutals imatges doni impuls a la investigació del cas. Miquel Ferrer, una de les víctimes d'aquest atropellament, així ho ha corroborat al 'Què t'hi jugues!': "El jutge va arxivar la causa perquè era la meva paraula contra la del conductor. Ara aquest vídeo ho canvia tot".

Miquel Ferrer, víctima de l'atropellament de la final de Copa del 2014, al 'Què t'hi jugues!' (11/02/2016)

07:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000001049063/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En les imatges es veu com un cotxe envaeix la vorera plena d'aficionats del Barça amb banderes i senyeres i com els atropella. El conductor es va donar a la fuga i el van poder interceptar més tard. Ara, Albert Font, un dels advocats d'una de les famílies que va resultar atropellada ha difós les imatges, imatges que el jutge instructor no va tenir en compte i va decidir arxivar el cas el Maig de 2015.

L'Audiència Provincial de València ha ordenat però que es reobri la instrucció i que es prengui declaració al conductor i als testimonis i és per això que la setmana passada els advocats dels seguidors atropellats van poder veure les imatges que finalment també han difós als mitjans, segons el seu advocat Albert Font.

Són imatges que van ser requerides pel mateix jutjat i que va entregar la policia local, jutjat que, finalment, va arxivar la investigació entenent que els fets estaven despenalitzats per falta de lesions.

La versió dels conductors

Segons l'advocat Albert Font, el conductor i els seus acompanyants, que duien un xandall del Madrid, van declarar que no tenien la intenció d´atropellar ningú i que van sortir disparats per la vorera perquè es van veure intimidats i envoltats per seguidors del Barça. L'advocat ho nega i diu que no hi va haver aldarulls o incidents previs a l'atropellament.

Les persones atropellades no van patir lesions greus però els seus advocats insisteixen que podríem estar davant de delictes com ara de conducció temerària, i lesions amb l´agreujant de donar-se a la fuga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00