Sociedad

L'enèsima amenaça

Ryanair torna a amenaçar amb reduir vols a l'aeroport de Girona. Diu la companyia que si la Generalitat acaba aplicant l'impost mediambiental als avions, retallaran encara més la seva presència al Girona-Costa Brava.

Un avió de Ryanair aparcat a Girona. / ACN

Girona

Aquest hivern, Ryanair ha tingut al Girona Costa Brava només un avió de base. Cada dia, aquesta companyia fa entre 4 i 6 vols des de l'aeroport de Vilobí però el director comercial de la companyia, David O'Brien, diu que això encara podria anar a menys.

O'Brien amenaça amb reduir encara més l'activitat a Girona si la Generalitat decideix aplicar un impost mediambiental a les companyies aèries que preveu la legislació des del 2014.

David O'Brien, director comercial de Ryanair

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000111934/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

No és la primera vegada que la companyia irlandesa amenaça amb retallar activitat als aeroports secundaris. Segons O'Brien, els diners per pagar aquesta taxa, si s'aplica, els hauria d'aconseguir "reduint l'activitat de les rutes més atractives" i ha recordat que a Girona les tarifes són més baixes que a Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00