Sociedad

Troben restes d’ADN de David Bernat en el pis del suposat homicida

De les sis mostres preses en una de les propietats del sospitós, una coincideix amb la de l’enginyer de l’Albi, segons ha informat la policia tailandesa.

El presumpte homicida mentre es traslladat en un vehicle de presons després d'abandonar els jutjats de Bangkok el 10 de febrer. EFE

Bangkok

La policia tailandesa ha confirmat que s’han recollit mostres d’ADN de David Bernat, l’enginyer natural de l’Albi assassinat a Bangkok, en un pis d’Artur Segarra, el sospitós d’haver comès el crim.

“De les sis mostres preses en una de les propietats del sospitós, una coincideix amb l’ADN de Bernat” ha dit el cap de la investigació, Panya Mamen, als mitjans en una roda de premsa celebrada a la seu de la Policia Reial de Tailàndia a Bangkok. “Es tracta d’un rastre de sang trobat a les canonades d’un del pisos de Segarra, situat a l’avinguda Rama IX, i on creiem que es va produir l’assassinat”, ha afegit.

L’oficial ha assenyalat que, per ara, no s’han trobat rastres d’ADN de David Bernat al congelador on la parella de Segarra, en els interrogatoris, va afirmar que el detingut li havia advertit que no obrís.

El cap de la investigació ha insistit en què Segarra és l’únic i principal sospitós de la mort de David Bernat i que, en ser el primer cop que és detingut a Tailàndia, el procés es podria allargar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00