Sociedad
JUDICIAL

L'Audiència de Tarragona arxiva el cas del manter senegalès mort a Salou

L'ens provincial ha decidit confirmar l'arxiu de la causa que investigava la mort d'un manter senegalès en una operació contra el top manta el passat mes d'agost a Salou. La causa només es podria tornar a reobrir en el cas que s'aportessin proves rellevants.

Imatge dels aldarulls entre senegalesos i els Mossos d'Esquadra el passat mes d'agost a Salou / Roger Segura ACN

Tarragona

El passat mes de setembre un jutge ja va dictar l'arxiu de la causa. El magistrat descartava fa uns mesos que cap agent dels Mossos d'Esquadra estigués implicat en l'incident i assegurava que els testimonis no van observar cap contacte físic entre els agents de la policia catalana i la víctima.

Ara l'Audiència Provincial ha confirmat la interlocutòria d'arxiu del jutjat d'instrucció número 4, el cas només es podria tornar a reobrir si s'aporten noves proves significatives.

De fet, el jutge en la interlocutòria a la que ha tingut accés aquesta emissora, assegura que és irrellevant saber quants agents van entrar al pis el passat mes d'agost o bé quines tasques tenien designades cadascun d'ells. De fet, va més enllà i creu que no és rellevant saber quina hora exacte van entrar al pis. Pel magistrat que quedi demostrat que els agents de la policia catalana no van tenir res a veure amb la mort del manter senegalès és suficient per arxivar el cas, ja que es dedueix que la mort va ser accidental.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00