Sociedad
Nàstic de Tarragona

Igualtat màxima

Nàstic i Elche es veuran demà les cares al Nou Estadi en un partit on tots dos equips arriben amb 38 punts; 10 victòries, 8 empats i 6 derrotes.

Xisco Campos protegeix una pilota davant un jugador de l'Elche. / La Liga

Tarragona

Els números i les estadístiques sempre acostumen a donar pistes sobre qui és el favorit en cada partit. En aquesta ocasió, els números conclouen que hi haurà igualtat màxima entre el Nàstic i l’Elche. Tots dos equips estan empatats amb 38 punts i arriben al partit de demà amb 10 victòries, 8 empats i 6 derrotes cadascun.

En aquest cas l’Elche té el golaverage particular a favor després d’imposar-se al Martínez Valero per 1 a 0 en el partit de la primera volta, tot i que en el golaverage general, el Nàstic té millor balanç que els homes de Baraja. Per tant, igualtat màxima en el partit de demà dissabte al Nou Estadi. On els de Vicente Moreno tornaran a passar examen davant la seva afició. És innegable que l’equip està en el millor moment de la temporada després d’acumular quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota, però en quant a joc, l’equip no ha acabat de convèncer en els darrers partits, on ha patit en excés jugant amb superioritat numèrica davant el Tenerife i el Girona. De fet, Vicente Moreno ha assegurat en roda de premsa que “hem parlat i hem intentat trobar solucions, però el que em dóna tranquil·litat és que tenim la plantilla amb més ambició de la categoria”.

De cara al partit contra l’Elche, Vicente Moreno recupera a homes importants com Sergio Tejera i Xavi Molina que van complir sanció davant el Girona. Alex López i Gerard Valentín segueixen lesionats i Marcos, que ja està recuperat, entrarà en el lloc d’Stpehane Emaná que tornarà a La Pobla. També entra en convocatòria Alberto Varo en el lloc d’un Ondoa que anirà amb el filial.

Un dels protagonistes del partit serà Manolo Reina. Abans del començar el partit contra l'Elche, el club li farà un petit homenatge pels seus 100 partits amb la samarreta del Nàstic.

Un Elche sense Sergio León

Els de Rubén Baraja arriben al partit de demà en un gran moment de forma. L’equip valencià suma 9 jornades consecutives sense perdre i fa quatre jornades que no rep un sol gol. Tot i això, l’equip tindrà una baixa molt important, la del davanter Sergio León, pitxitxi de la lliga amb 13 gols, que va veure la cinquena targeta groga contra el Numància. Lolo, Jose Angel i Hugo Álvarez també són baixa i no viatjaran a Tarragona.

El partit, demà dissabte a les 18h al Nou Estadi de Tarragona. El col·legiat andalús Juan Manuel Lopez Amaya serà l’encarregat de dirigir l’encontre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00