Sociedad
AFERS EXTERIORS

Més de 100 assistents a la Jornada de Presentació dels programes de la UE

Es presentaran programes com Life, Erasmus, Europa Creativa, Cosme, POCTEFA i Horitzó 2020

Ministres, consellers generals i representants dels coprínceps participen a la jornada de presentació dels programes de la UE / B.N. ANA

Andorra la Vella

Més de 100 assistents a la Jornada de Presentació dels programes de la UE 2014-2020.

El Ministre d’Exteriors, Gilbert Saboya, ha estat l’encarregat d’inaugurar un acte que comptarà amb diferents conferències en què es presentaran programes com ara Life, Erasmus, Europa Creativa, Cosme, POCTEFA, i Horitzó 2020, entre altres, a càrrec del coautor del llibre ‘Andorra-Unió Europea: cap al mercat interior’, Joaquim Llimona.

En total, més d’un centenar de persones, entre consellers generals, tècnics de l’Administració pública, col·lectius empresarials i centres d’ensenyament i recerca, han participat en aquesta jornada, que s’allargarà fins a les cinc de la tarda.

La Jornada finalitzarà amb la intervenció del director d’Agricultura, Landry Riba, i el director tècnic al CENMA, Ramon Copons, que comentaran la participació andorrana en els projectes del programa POCTEFA i la preparació de propostes de projectes POCTEFA 2014-2020 respectivament.

Entre els diferents assistents, la Jornada ha comptat amb la presència dels ministres Eric Jover, Gilbert Saboya i Sílvia Calvó, així com els consellers generals Josep Pintat, Ferran Costa, i Carine Montaner, entre altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00