Actualidad
CULTURA

Homenatge al Mestre

Els responsables de la setmana santa de Reus fan un homenatge al polifacètic Joan Ramon Mestre amb la projecció del film “Proceso a Jesús”.

Joan Ramon Mestre / Joan Ramon Mestre Joan Ramon Mestre

Josep Domene: “Les coses estàtiques al Joan Ramon mai li agradaven” .

07:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000088507/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Les coses estàtiques al Joan Ramon mai li agradaven” Josep Domene, President de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus que juntament amb Eugeni Bisoca, President de la Confraria Sant Tomàs d’Aquino, ens han vingut a explicar en què consistirà l’homenatge que ser li farà a aquest professional de la ràdio i apassionat dels gegants, el cinema, el còmic, els trens i la setmana sana de Reus. Joan Ramon ens va deixar el mes de Maig de l’any passat i aquest 2016 es preveu que sigui un any farcit de reconeixements.

D’entrada ja en tenim un aquest divendres 4 de març la projecció de “Proceso a Jesus” un film en el que s’uneixen 2 de les seves grans passions: el cinema i la setmana santa.

Sobre els perquès de tot plegat, Domene ens explica que “continuant amb el cicle de cinema religiós, aquest cinquè cicle el volem fer amb una pel·lícula que al Joan Ramón li agradava moltíssim” i afegeix que al seu dia ja es va projectar però per l’estima que el Mestre li tenia al Film l’han volgut re posicionar. “La passarem en record i memòria d’ell”.

Home del Renaixement i conciliador

“En Joan Ramón era un home de moltes facetes” i eren vasos comunicants. Probablement aquesta diversitat d’inquietuds el va dur a relacionar-se amb moltíssima gent i d’aquí que una de les seves virtuts va excel·lir a l’hora de tirar endavant tasques com la presidència de l’Agrupació. ”En Joan Ramón era una persona de dialogar i que sempre buscava la solució als problemes. Era un home de Pau”. Un tarannà necessari en un moviment que mou tantes passions. Des de l’any 2011, explica que “va voler incorporar novetats com el cicle de cinema religiós, va reactivar la banda a la nostra confraria” ha explicat Biosca. Als anys 90 va estar a la junta de l’Agrupació i als últims temps president. “Va ser quan va establir mesures i les noves situacions a la setmana santa de Reus” afirma Domene.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00