Sociedad

Ensenyament estudia personar-se com acusació particular en l'agressió al professor de Bellcaire d'Urgell

El docent agredit divendres declara al jutjat que el pare de l'alumna, a qui va recriminar la seva actitud a classe, el va amenaçar el dia anterior.

GOOGLE MAPS

Bellcaire d'Urgell

El professor agredit divendres a Bellcaire d'Urgell, per dos joves, ha declarat aquest dimarts davant el jutjat d’instrucció número 2 de Balaguer que el pare de l'alumna, a qui va recriminar la seva actitud a classe, el va amenaçar el dia anterior, dijous. S’ha celebrat un judici ràpid per un delicte d’amenaces lleus i ha quedat vist per sentència, segons fonts judicials.

El Departament Ensenyament no descarta personar-se com acusació particular contra els dos joves, amics de l'alumna recriminada per menjar a classe, van colpejar el professor amb una barra de ferro. El delegat d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha explicat que “ho hem de valorar quan tinguem tot l’informe que està redactant la inspecció” i ha afegit que “evidentment que no ho descartem”.

Els dos joves agressors, un noi de 15 anys i una noia de 18 que no estudien al centre, estan acusats d'un delicte d'atemptat a l'autoritat. Volien recriminar el professor que renyés una amiga seva, que sí és alumna del centre. Mentre, els Ajuntaments de Bellcaire, on es van produir els fets i Linyola, d'on són els agressors, volen emetre una declaració conjunta de rebuig a la violència als instituts i de suport als professors.

El professor, que està fent una substitució al centre des de fa unes tres setmanes, es troba bé i ha assistit a les classes amb normalitat, segons fonts de l’Institut Ermengol IV. L’AMPA ha afirmat que ha enviat una carta per donar el màxim suport al centre i al professorat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00