Sociedad
DESAPAREGUDA PALLARESOS

L'acusat va anar al Pirineu la nit que Carmen Gallart va desaparèixer

Segons ha pogut saber SER Catalunya, les proves recollides pels Mossos apunten que la dona desapareguda als Pallaresos el passat mes de juny i l'home acusat del seu homicidi van estar junts el dia de la seva desaparició.

L'acusat Ramon Franch quan els Mossos d'Esquadra se l'emportaven a la presó / Marta Bonillo

Tarragona

Segons fonts properes a la investigació, el telèfon mòbil de Carmen Gallart, la dona desapareguda el passat 18 de juny quan anava agafar un autobús fins a Pallaresos, va deixar de donar senyal la tarda del mateix dia a l'aparcament de la Rambla Nova on l'acusat, Ramon Franch, aparcava el seu cotxe. Tant el mòbil de la desapareguda com el de l'acusat figuren al mateix lloc i a la mateixa hora el dia la desaparició. Tal i com va avançar aquesta emissora els Mossos d'Esquadra van prendre declaració al detingut pocs dies després de la desaparició de Gallart i ell va negar haver estat amb ella.

Pirineus

D'altra banda, segons fonts consultades per aquesta emissora, el passat 18 de juny l'acusat va estar donant voltes amb el seu cotxe per Tarragona fins la una de la matinada quan es va desplaçar amb el seu vehicle fins el Pirineu, on el situen a les quatre de la matinada. Un cop va tornar d'aquest viatge, que surt fora de la seva rutina habitual, el detingut, ara empresonat de manera provisional, va tornar a Tarragona i va anar a casa d'un familiar.

Un altre indici que ha portat al jutge a empresonar a Franch, són les restes de sang trobades al seu cotxe. Concretament al maleter del vehicle. Una sang que s'està analitzant a hores d'ara per veure si correspon a la dona desapareguda.

Ramon Franch ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança aquesta setmana per un delicte d'homicidi dolós amb ocultació de cadàver.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00