Sociedad
Nàstic de Tarragona

Jordi Guillen: “Estem recollint els fruits del treball dels darrers anys”

Després de la consecució del torneig MIC per part de l’equip cadet, Jordi Guillen, adjunt a la coordinació del futbol base del Nàstic ens explica la clau de l’èxit de la cantera grana.

Jordi Guillen als estudis de la Cadena SER a Tarragona. / Edu Pino

Tarragona

Jordi Guillen, adjunt a la coordinació del futbol base del Nàstic de Tarragona ha passat pels micròfons de la Cadena SER.

Entrevista Jordi Guillen 30-3-16

12:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000089584/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Guillen ha explicat que "és un orgull per l’entitat que l’equip cadet hagi guanyat el MIC". I que la clau de l’èxit és que "estem recollint els fruits del treball que hem fet els darrers anys".

Des de la coordinació del futbol base també apunten que "el Nàstic és el club referent a la província i que les famílies i els nens volen venir al Nàstic".

Guillen també ha explicat que des del club estan mirant d’establir algun vincle amb equips del territori per poder donar sortida als jugadors que acaben l’etapa juvenil i així poder controlar-los. I que també s’està estudiant la possibilitat de crear un equip femení a mig o llarg termini.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00