Sociedad

Recta final per participar als Premis Idea Ràdio de talent radiofònic que organitza SER Catalunya

Els projectes escrits es poden enviar fins el dia 20 d'abril a les 14h a través de la pàgina web. Inscriu-te

Els únics requisits són tenir una bona idea i que com a mínim un dels integrants estigui cursant estudis relacionats amb periodisme, comunicació audiovisual, publicitats o arts escèniques, o hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2013/2014)

El 7 de maig els participants hauran de defensar el seu projecte, en un màxim de cinc minuts, davant d'un jurat de professionals de SER Catalunya a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona.

Cadena SER

Barcelona

La segona edició dels Premis Idea Ràdio encara la seva recta final. Tots aquells joves amb ganes de presentar un projecte radiofònic innovador tenen fins el dimecres 20 d'abril per presentar les seves idees. Una primera fase en la que només cal presentar l'explicació del projecte, l'escaleta del programa i els noms dels integrants del grup.

El jurat farà una primera tria i convocarà als grups seleccionats a defensar la seva idea el dissabte 7 de maig a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona. Totes les candidatures disposaran de cinc minuts per defensar la seva proposta davant del tribunal, amb total llibertat en el format de la presentació. El mateix dissabte 7 de maig a la tarda, després de la deliberació del jurat, seran anunciats els noms dels equips guanyadors de la segona edició dels Premis Idea Ràdio.

SER Catalunya, casa d'alguns dels més grans comunicadors catalans com Joaquim Maria Puyal, Xavier Sardà, Andreu Buenafuente, Gemma Nierga, Antoni Bassas o Glòria Serra, ha convertit aquests premis en una de les seves iniciatives principals amb l'objectiu de descobrir el talent jove i de reafirmar-se en la voluntat d'actualitzar permanentment la ràdio.

Els Premis Idea Ràdio estan oberts a tot tipus d'idees, des de nous programes de ràdio, seccions específiques, retransmissions esportives, radioteatres, fórmules musicals o propostes de creativitat publicitària. És per això que aquest any els premis s’han obert a la participació d'estudiants de tots els estudis vinculats amb la comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Cicles Formatius de Ràdio) i d'arts escèniques.

Els tres equips guanyadors podran desenvolupar un programa pilot a la redacció de Ràdio Barcelona, gravar-lo i emetre'l per les freqüències de SER Catalunya. Un dels equips guanyadors de la primera edició, "Feliços anys vint", format per Lluís Freixes, Laura Estrada, Clara Carbó i Pablo Sánchez, emeten actualment el seu programa "Serveis Mínims" a SER Catalunya els festius d’entre setmana.

Llegeix les bases

Per inscriure's: Inscriu-te el més aviat possible per rebre tota la informació detallada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00