Sociedad
AUTORS DE TARRAGONA

Francesc Valls

Lectura d'un fragment de la novel·la "Cent dòlars i una cabra". El Jardí de les Delícies dóna a conèixer alguns dels noms i les obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. La iniciativa dels mini-entrepans literaris és d'Expressa-t en col•laboració amb la Cadena SER.

Francesc Valls

Francesc Valls

00:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000089970/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Francesc Valls Calçada (Santa Coloma de Queralt, 1956) és periodista i escriptor. Ha treballat en premsa escrita, ràdio, televisió i gabinets de premsa, a més de director d'una emissora de ràdio i gerent en una empresa de comunicació.

Com a escriptor ha publicat diverses novel·les: "Estic morta, saps?", "Els conillets afamats", "L'aigua Parlava", "El domador de puces", "La pell de déu" i "Cent dólars i una cabra". Ha publicat els poemaris: "Tot és Lleuger", "Nissaga dels ningú", "Com qui cus la gavardina de la mort", "Lluna blava" i "L 'àlbum dels Oblits". També ha escrit el text del llibre "Shalom Tarragona" amb fotografies de Pep Escoda i ha col·laborat en nombrosos llibres col·lectius. Va co-dirigir els premis literaris Ciutat de Tarragona entre 1996 i 2001. D'alguns dels seus poemes s'han fet videolits (creació literària audiovisual) i han estat musicats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00