Sociedad

La clínica treballa els trasplantaments capil·lars seguint els mètodes científics més avançats

Aplicant la tècnica FUE, Medical Hair Institute extreu un per un els fol·licles sense dolor

Medical Hair Institute treballa amb les tècniques més avançades de trasplantament capil·lar / Medical Hair Institute

Barcelona

La cirurgia capil·lar actual s'ha modernitzat amb els avenços de les tècniques i mètodes de conservació i implantació dels fol·licles. A la clínica Medical Hair Institute fan servir aquestes tècniques per realitzar trasplantaments capil·lars de celles, barba i altres zones corporals.

El funcionament del microempelt capil·lar

Amb la seva tècnica de cirurgia capil·lar, els fol·licles són mínimament manipulats ja que els obtenen de la mida i la forma que es requereix per tornar a implantar-los. A més, els conserven en un líquid especial fred durant gairebé 4 hores mentre fan la implantació a la zona on no hi ha cabell.

La implantació dels fol·licles varia segons la zona que s’ha de tractar. És diferent si es tracta d’un trasplantament capil·lar en alopècia, si és un trasplantament de celles o si es tracta d'un trasplantament de barba. A la clínica Medical Hair Institute apliquen una de les últimes tècniques d'implant de cabells que evita usar grans quantitats d'anestèsia i disminueix la inflamació. Els implanters són instruments que permeten la col·locació dels fol·licles en una sola maniobra, directament pel cirurgià, adequant l'angle i la profunditat del fol·licle implantat, disminuint el sagnat i la inflamació, i millorant, d’aquesta manera, la supervivència del trasplantament de cabells.

Utilització de la tècnica FUE

L'Extracció d'Unitats Fol·liculars (FUE) és l'evolució de les tècniques de cirurgia capil·lar o trasplantament capil·lar. D’aquesta manera s'obtenen empelts a la zona donant, ja sigui del cuir cabellut o d'altres zones corporals. Aquesta tècnica també es coneix com microcirurgia o microempelt capil·lar.

Els fol·licles són extrets un per un utilitzant eines microcirúrgiques de menys d'un mil·límetre de diàmetre. Segons expliquen els experts de la clínica, aquesta extracció no és dolorosa, es realitza amb anestèsia local i no requereix l'ús de bisturís o sutures. L'àrea cicatritza en entre 2 i 4 dies. També diuen que no hi ha risc de dany nerviós, no deixa cicatrius a la zona donant i no hi ha períodes de baixa laboral. Aquest tipus de cirurgia capil·lar s'utilitza tant en homes com en dones que pateixen algun tipus d'alopècia i en persones amb poca densitat de pèl a la zona donant.

A Medical Hair Institute compten amb dos dels millors cirurgians que s'encarreguen de tota la intervenció. Des de la planificació i disseny fins a l'alta del pacient, que serà un any després del trasplantament.

Solucions a d'altres problemes capil·lars

Al Medical Hair Institute compten amb tècniques que serveixen per complementar o tractar altres malalties capil·lars. Aquests avenços en les tècniques han fet que els implants capil·lars siguin més naturals, que tinguin un alt percentatge d'èxit i han millorat el temps de recuperació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00