Sociedad

Espècies Protegides engresca la casa de la Tere i el Pepe

El programa de SER Catalunya es desplaça a casa d’uns oients, on desplega tot el seu show

Cadena SER

Barcelona

Aquest divendres 15 d’abril (de 12 a 13.30 h) l’espai de SER Catalunya, Espècies Protegides presentat per Òscar Moré ha realitzat el seu programa en directe des del domicili de la Tere i el Pepe a Sant Feliu de Llobregat.

Espècies Protegides 15-04-2016 a casa de la Tere i el Pepe

01:06:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000001071418/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’espai ha estat centrat en la vida d’aquesta parella de jubilats que han obert casa seva a tot l’equip del programa i que han hagut de ‘patir’ els personatges habituals d’Espècies Protegides com la Loli, que ha remenat tots els armaris de la casa o la Cornèlia, que ha visitat la carnisseria de carn de cavall on treballa el fill de la Tere i el Pepe.

Al programa també hi han participat el nebot de la parella, creador de l'aplicació per a mòbils “Shearing Adademy’ i dos matrimonis més amics de la Tere i el Pepe. Espècies Protegides ha desplaçat a l'equip al complert, format per Óscar Moré, Víctor Fernàndez Clares, Marta Delcor, Guillem Arnal i Abel Jiménez i les tietes Glòria i Maria Rosa.

Espècies Protegides s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de 12 a 13.30 h a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00