Sociedad
PODCAST

Rubén Ramírez, 'El niño de la tele', i Trast

El nen que es va fer conegut per les seves imitacions a la televisió als 90 i la banda del Baix Llobregat visiten Espècies Protegides

Víctor Fernández Clares

Barcelona

Rubén Ramírez és de Badalona i quan era un nen, als anys noranta, es va fer famós per les seves imitacions i es va convertir en una autèntica estrella de la televisió gràcies a les seves imitacions de Felipe González, Aznar, Carmen Sevilla, Chiquito de la Calzada o Jordi Pujol. Els programes i canals de televisió es barallaven per ell.

Va participar a programes com Malalts de Tele, Crónicas marcianas o Esos Locos Bajitos de Bertin Osborne. I també va aparèixer a sèries com Farmacia de Guardia o Este es mi barrio, al costat de José Sacristan . Però el nen, va arribar un dia que es va fer gran i el telèfon va deixar de sonar. Ara, amb 30 anys, representa a la Sala Flyhard de Barcelona el muntatge El Niño de la Tele, on explica aquesta història agredolça en primera persona.

Trast, la banda del Baix Llobregat, presenten el seu nou disc titulat El Detonant, molt més rocker i contundent que el primer.

Espècies Protegides - 22/04/16 - Rubén Ramírez i Trast

01:06:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000001073931/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escolta les Espècies Protegides d'avui amb Rubén Ramírez i Trast:

Segueix-nos! A Facebook, Twitter i Instagram

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00