Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad
REUS

Cap de semana de retorn als 60’s

El comerç de Reus llença una campanya per al proper cap de setmana amb temàtica vintage.

Des del 28 d'Abril a l'1 de Maig, la ciutat es traslladarà a les dècades dels 50 i 60.

La regidora de cultura, Montserrat Caelles, a la presentació de la campanya. / Marc Càmara

Reus

Després del conte de Nadal de Reus, ara arriba la Primavera Vintage. Serà aquest proper cap de setmana i està organitzat per l'Ajuntament i les associacions de comerciants de la ciutat. Hi haurà Food Trucks, o camions i caravanes on es serveixen menjar i begudes; photocalls amb pin-ups per poder-s'hi fer fotos; actuacions musicals; mercat vintage i cotxes i motos d'època. Totes les activitats es poden consultar aquí.

Montserrat Caelles és regidora de Cultura i Promoció Econòmica assegura que ‘hem aprofitat la campanya de primavera per donar un altre toc a la ciutat’. De fet, la campanya d’aquesta època fa anys que es fa, organitzada pel Tomb de Reus.

Les activitats estan, en bona part, protagonitzades per grups i entitats de la ciutat, de la mateixa manera que va passar amb el Conte de Nadal.

Unitat comercial

Tots els agents comercials de la ciutat coincideixen en que la unitat entre les diferents associacions i entitats és un dels pilars fonamentals per a la recuperació econòmica del teixit a la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00