Sociedad

Saber com serà la cara del teu nadó abans de que neixi ja és possible

Sonobebé és un centre integral de l’embaràs on acompanyen a l’embarassada des del primer moment fins després del naixement

Saber com serà la cara del teu nadó abans de que neixi ja és possible

Saber com serà la cara del teu nadó abans de que neixi ja és possible

Terrassa

L’ecografia en 5 dimensions es coneix com a ecografia emocional perquè permet veure el nadó en 3 dimensions, sentir el batec del cor i, a més, mostra una imatge millorada en comparació a la de les ecografies en 4D. Amb aquest tipus d’ecografies es pot saber la fisonomia que tindrà el nadó i es capten els moviments que fa mentre s’està gestant.

Sonobebé és una de les primeres empreses a oferir aquest servei a Catalunya. A més, per facilitar la vida als clients, també té un servei d’ecografies a domicili a tot el país. Els dissabtes i diumenges, l’equip es desplaça allà on els clients demanen per fer les exploracions.

T’acompanyen durant tot l’embaràs

Sonobebé no es només un centre on es fan ecografies, sinó que vol acompanyar l’embarassada en tot el procés, des del moment en què sap que ho està fins després del part. Així doncs, és un centre integral de l’embaràs.

Per començar, les primeres setmanes de gestació es fan les primeres ecografies per saber el sexe del nonat. Un cop el fetus està més format, es quan es poden fer les ecografies en 5 dimensions.

A Sonobebé treballen per la qualitat i la màxima satisfacció del client i, per això, fan tantes sessions com siguin necessàries perquè la imatge de l’infant sigui nítida. És per això que si en la sessió no es veu bé la cara del nadó, no et cobren l’ecografia i fan tantes repeticions com siguin necessàries o t’ofereixen una altra cita per poder-la repetir. Un dels nous serveis que ofereixen és la impressió 3D de la imatge del nadó per tenir-ne un record.

Pel que fa a la mare, abans del naixement ofereixen ioga per embarassades o classes de preparació al part. Però com a servei integral a l’embaràs, també fan classes de postpart i de recuperació del sòl pèlvic, sessions que es combinen amb cursos de cures al nadó i tècniques de massatge infantil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00