Sociedad

Seguretat Aèria obre una investigació pel vol nocturn d'un helicòpter

L'aparell només tenia permís per volar fins a les 12 de la nit i, segons els testimonis de veïns, ho va fer fins passada la 1 de la matinada

Eurocopter Ecuriel, de la flota d'helicòpters de l'empresa Cathelicoptershttp://cathelicopters.com/

Barcelona

Aquesta passada nit i matinada twitter s'ha omplert de missatges de barcelonins que denunciaven que un helicòpter estava sobrevolant la ciutat ja de matinada. I arran d’aquestes denúncies, l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) ha obert una investigació per determinar si l’aparell va incomplir l’horari que li havia marcat ENAIRE, l’ens de gestió i control del trànsit aeri.

Fonts de l'Agència de Seguretat Aèria han explicat que l'aparell que ahir va despertar molts veïns de Barcelona pertany a l'empresa CAT Helicòpters. Aquesta companyia havia demanat permís per fer un rodatge nocturn a la ciutat i ENAIRE se’l va concedir, però amb limitació horària: havia de deixar de volar abans de les 12 de la nit.

L’helicòpter encara estava a l’aire passada la 1 de la nit, segons els testimonis de diverses persones. Per això, l'Agència de Seguretat Aèria obre un expedient per determinar si va incomplir l'horari i per què.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00