Sociedad

Colau convoca el ple de pressupostos per dijous

El govern municipal tornarà a intentar aprovar els comptes després de les converses que ha mantingut amb la CUP en els darrers dies

Ple de l'Ajuntament de Barcelona / Mateos P. ACN

Barcelona

Ada Colau tornarà a intentar aprovar els pressupostos aquest dijous, després de la negociació que ha mantingut en els darrers dies amb la CUP. Recordem que els comptes que planteja el govern municipal tenen el suport d'Esquerra Republicana i del PSC, però Barcelona en Comú necessita al menys l'abstenció d'un regidor d'un altre grup per poder-los aprovar.

La CUP està reunint avui les seves assemblees i demà la mesa política de la formació acabarà de decidir si recolzen els pressupostos de Colau o si mantenen el no als comptes. Però en paral·lel al procés de decisió de la CUP, el govern municipal ha convocat el ple on s'han de votar la modificació pressupostària per dijous a la tarda. I això fa suposar que hi ha hagut un acostament entre Barcelona en Comú i els anicapitalistes.

Recordem que la votació dels comptes estava prevista per dilluns 25 d'abril, però el govern municipal la va haver d'ajornar per no perdre-la. En aquell moment, la CUP va considerar que el pressupost que plantejava Barcelona en Comú era poc valent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00