Sociedad
Nàstic de Tarragona

Cinc jugadors apercebuts de sanció

Mossa, Jean Luc, Emana, Muñiz i Palanca estan a una sola targeta de complir sanció.

D'esquerra a dreta; Mossa, Jean Luc, Emaná, Muñiz i Palanca. Tots cinc estan a només una targeta de la suspensió. / Edu Pino

Tarragona

Quan falten només sis jornades per acabar la temporada, el Nàstic de Tarragona té fins a cinc jugadors apercebuts de sanció. Es tracta de Mossa, que diumenge va veure la novena targeta groga de la temporada i per tant està a una de complir el segon cicle. També tenen nou targetes grogues el camerunès Achille Emana i l’ivorià Jean Luc. Amb quatre amonestacions està Juan Muñiz i Miguel Palanca.

Tot i que la infermeria del club està buida i tots els jugadors estan disponibles, sembla que l’únic contratemps que pot tenir Vicente Moreno en les pròximes jornades és que algun dels jugadors apercebuts vegi la cinquena groga i es perdi alguns dels transcendentals partits que ha d’afrontar l’equip.

Cal recordar que segons el codi 112 del Reglament Disciplinari de la RFEF, un jugador que vegi la cinquena groga o sigui expulsat en la darrera jornada de lliga haurà de complir sanció en el primer partit de play-off. En canvi, la resta de jugadors fan net i comencen un nou cicle. Durant el play-off d’ascens es redueix a tres les amonestacions que suposen la suspensió.

Malgrat això, el tècnic grana no es mostra massa preocupat i assegura que el que no volen es rebre targetes innecessàries. “Nosaltres sempre pensem que el partit més important és el proper i no condicionem mai al jugador. El que no volem es que ens treguin targetes inevitables per alguna protesta. Però els nostres jugadors són molt responsables i ells ja ho saben. Jugui qui jugui, l’equip sempre està en un bon nivell”.

El Nàstic ha tornat aquest matí als entrenaments i ja prepara el partit a Almeria del proper dissabte a les 18h.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00