Sociedad

Reglaments dels Premios Ondas 2016

Aquest any els Ondas comencen a galopar abans

Premios Ondas

Barcelona

Des del 4 de maig estan publicats a www.premiosondas.com els reglaments per a la presentació de candidatures a la 63a edició dels Premios Ondas.

Els ONDAS, atorgats anualment per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis degans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya i conten amb el suport oficial de la Unió Europea de Radiodifusió (UER).

El palmarès està format per 23 premis distribuïts en les categories: Ràdio, Publicitat en ràdio, Televisió, Música i Ràdio i Televisió Internacional.

Per segon any consecutiu, inclouen els premis a Millor programa, ràdio o plataforma radiofònica d’emissió online (dins la categoria de ràdio) i Millor webserie de ficció o programa d’emissió online (dins la categoria de televisió), amb l’objectiu de reconèixer els treballs més destacats en l’ús de les noves tecnologies que cada dia evolucionen i requereixen innovar-se constantment.

En la passada edició, es va atorgar aquets dos guardons a la plataforma radiofònica Gladys Palmera, liderada per Alejandra Fierro, per fer una ràdio de qualitat d’emissió exclusiva online i, en la categoria de televisió, a la webserie El Mort Viu, projecte d’un equip d’estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, en la qual es destacà el nivell de producció i el caràcter transgressor del guió.

Comencem a galopar abans. Aquest any el calendari de presentació de candidatures s’avança i, como a novetat s’unifica la data de tancament de totes les candidatures, nacionals i internacionals.

El període de presentació de candidatures serà del dimecres 1 de juny fins el diumenge 2 d’octubre.

Aquest 2016, la campanya de convocatòria dels Premios Ondas vol reconèixer la carrera que corren els professionals per aconseguir un premi tan prestigiós com els Ondas i se centra en la figura del cavall, símbol recognoscible dels premis des de fa més de 4 dècades.

Premios Ondas, cavall guanyador

Segueix-los a twitter @premios_ondas

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00