Sociedad
CF Reus Deportiu 1 Olímpic de Xàtiva 0

El Reus Deportiu s’assegura el play-off d’ascens

Un gol d’Edgar Hernández a cinc minuts per al final ha donat el gol de la victòria davant l’Olímpic de Xàtiva (1-0) que assegura llocs de play-off per al conjunt reusenc.

Els jugadors del Reus Deportiu celebren el gol de la victòria contra l'olímpic de Xàtiva. / CF Reus Deportiu

Reus

El Reus Deportiu ha aconseguit aquesta tarda una victòria fonamental davant l’Olímpic de Xàtiva. Els de Natxo González s’han imposat per la mínima amb un gol d’Edgar Hernández al minut 85. Amb els tres punts els reusencs s’asseguren una plaça per a disputar el play-off d’ascens.

Amb un Estadi Municipal que ha presentat una de les millors entrades de la temporada, els de Natxo González no han defraudat i han lluitat fins al final. El Reus Deportiu ha estat el clar dominador de l’encontre. Els del Baix Camp haguessin pogut encarrilar el marcador a la primera meitat, però l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc un gol de Fran. Angel i Cassamá han estat un autèntic mal de cap per als laterals visitants, però tot i el clar domini dels locals, la defensa del Xàtiva ha evitat el gol de l’equip reusenc.

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa línia. Un Reus dominador que a mesura que avançava el partit ha anat tancant al darrera al rival. Un seguit d’ocasions i d’arribades han acabat amb el merescut gol del Reus Deportiu. Una falta lateral penjada a l’àrea ha acabat amb el gol d’Edgar Hernández que ha fet embogir el municipal reusenc.

Amb el gol el Reus s’assegura un lloc al play-off d’ascens per segon any consecutiu. Els de Natxo Gonzlaez es jugaran la primera plaça de la lliga en la darrera jornada.