Sociedad

Ensenyament tancarà finalment 3 grups de P3 a la ciutat de Lleida

Les escoles Joan XXIII, Joan Maragall i el Secà de Sant Pere perdran un dels dos grups que tenien, mentre que Ciutat Jardí i Ignasi Peraire els mantindran.

Imatge del pati de l'escola Ciutat Jardí de Lleida. / ACN

Lleida

Finalment, el Departament d'Ensenyament tancarà tres grups de P3 pel curs que ve a la ciutat de Lleida. Perdran un dels dos grups que tenen l’escola Joan XXIII, després que hagi rebut 23 preinscripcions; el Joan Maragall de la Bordeta que només ha registrat 12 peticions i el Secà de Sant Pere, que ha tingut 19 preinscripcions entre les dues escoles que es fusionaran, Terres de Ponent i Ginesta.

En canvi, es mantindran l’oferta de dos grups de P3 a l'Ignasi Peraire de Mollerussa i a Ciutat Jardí de Lleida, tot i que inicialment Ensenyament preveia eliminar-ne un. L’Ignasi Peraire ha rebut 28 preinscripció, perquè segons el delegat d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, “ha aflorat alumnat que no teníem controlat i s’ha produït un traslladat d’alumnes de la concertada a la pública”. I en el cas de Ciutat Jardí es confirma, finalment, que mantindrà els dos grups després d’haver tingut 36 sol·licituds.

Al conjunt de la demarcació de Lleida, segons ha explicat Cullerés, es suprimeixen set grups de P3 i se'n creen set de nous. Així, per exemple, segons la preinscripció se’n crearà un a Almenar i se’n reduirà un a Aitona.

I pel que fa a secundària, Ensenyament preveu que una vintena d'alumnes no entrin a l'Institut Joan Oró de Lleida i una desena més es quedin sense poder entrar al Lladonosa, per l'alta demanda que han tingut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00