Sociedad

Un gos potencialment perillós sense morrió mossega un nen de 7 anys a Barcelona

Un gos potencialment perillós, sense morrió, va atacar diumenge a la tarda a un nen a Nou Barris. Va mossegar-li la cara i li va provocar ferides

Un ejemplar de American Staffordshire Terrier, también conocido como American Stanford / http://www.esotericamstaffs.com/

Barcelona

Segons ha pogut saber SER Catalunya, al nen, de 7 anys, el van traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebron en ambulància per les ferides a la cara.

La Guàrdia Urbana va denunciar l'amo per delicte lleu de lesions. El gos és de la raça American Stanford i a banda d'anar sense morrió, l'amo no tenia la documentació pertinent en aquell moment.

Más información

Els gossos potencialment perillosos han de tenir una llicència especial que dóna l'Ajuntament i que dura 5 anys. L'animal està ara sota custòdia judicial.

Durant l'any passat a Barcelona es van posar 998 sancions relacionades amb gossos potencialment perillosos. 334 van ser per dur-lo sense morrió, 146 per no disposar de llicència, 136 per no haver contractat una assegurança obligatòria i 78 per no dur-lo lligat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00