Sociedad

La reivindicació dels cabells blancs va ser una de les tendències del 2015

Barcelona

Aquesta tendència no era només reivindicar l’envelliment sense complexos, sinó que anava més enllà i algunes “celebrities” sense cap cabell blanc es van tenyir de color gris. Però els cabells blancs incipients, aquells que comencen a sortir als pocs dies d’haver-te tenyit, són els que més mala imatge donen.

Solucions pels cabells blancs

Existeixen molts tints temporals en diferents formats per tapar les arrels, com pinzells o maquillatges pel cap, però els més fàcils, nets i còmodes d’aplicar són els retoladors. Mira aquí com funcionen.

“L’avantatge dels retoladors és que s’apliquen en menys de dos minuts i el producte s’asseca en menys d’un minut, el que permet pentinar-se a continuació amb normalitat. A més, no embruten i fins i tot resisteixen la pluja”, explica Alicia Calvente, que comercialitza en exclusiva a España, els retoladors per tapar cabells blancs a través de Raíces Blancas.

“Deixar-se els cabells blancs no queda bé a tothom. A la majoria de persones els fa semblar més grans. És important deixar-se aconsellar per experts” explica l’estilista Sara Campos, que recomana utilitzar productes per tapar les arrels blanques quan comencen a aparèixer per evitar castigar el cabell amb tants tints. “Els retoladors són una solució adient per tapar els cabells blancs sense necessitat de tenyir-se cada setmana. A més, hi ha diferents tons i, fins i tot, productes per celles, barbes o bigotis”.

El més important, però, és sentir-se bé amb un mateix, recorden des de Raíces Blancas, on consideren que cadascú sap quin look li queda millor. “Cada persona és un món. De fet, cada cop més senyores amb tot el cabell blanc compren els nostres retoladors per fer-se metxes de color”, assegura Calvente.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00