Sociedad
CULTURA

'Timecode' guanya la Palma d’Or del Festival de Cannes al millor curt

És una producció que sorgeix i neix de l’Escola de Cinema de Reus, que vol acabar desenvolupant la futura indústria audiovisual del sud de Catalunya. És el primer curt català que l’ha obtingut.

Entrevista a l'Escola de Cinema de Reus

Entrevista a l'Escola de Cinema de Reus

07:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000091696/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

La relació entre un home i una dona que treballen com a vigilants d’un pàrquing, ell de nit i ella de dia. Aquest és l’eix del curtmetratge Timecode, que ha guanyat la Palma d’Or al Festival de Cannes: Juanjo Giménez, el seu director, ha aconseguit un guardó que fins ara només havia guanyat Luis Buñuel a nivell estatal.

D

Està produït per l’Escola de Cinema de Reus i va ser seleccionat entre més de 5.000 curts. El director del centre, Daniel Villanueva, explica que es va gestar com a projecte de final de curs dels alumnes del Màster de Direcció, del qual Giménez n’és professor.

La voluntat del centre és poder impartir d’aquí dos cursos estudis universitaris: “volem crear una indústria audiovisual. Al territori hi ha molt de talent, el problema és que no ens ho creiem prou”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00