Sociedad
EDUCACIÓ

La URV oferirà un grau de màrqueting gràcies a un conveni amb ESSIC

Serà a partir del curs 2017 / 2018. Està previst que s’ofereixin 50 places a Barcelona.

URV

Reus

La Universitat Rovira i Virgili oferirà a partir del curs 2017 / 2018 un grau de Màrqueting en col·laboració amb ESSIC, l'escola de negocis. Ambdues institucions han signat un conveni amb la voluntat que, en el futur, ESSIC es converteixi en un centre adscrit a la universitat tarragonina.

El títol caldrà validar-lo i haurà de passar tots els protocols pertinents, però, d'entrada, permetrà a la URV oferir un grau que no es troba en la gran majoria d'universitats. Fins ara, i a través de les carreres d'ADE i d'Economia, es podia cursar una especialització en màrqueting a la URV, a partir del curs 2017 / 2018, aquest grau complementaria la oferta que hi ha ara mateix.

Josep Anton Ferré, el rector de la URV, assegura que ‘ESSIC ens va venir a buscar’ i que no van dubtar a dir que sí perquè ‘això permetrà ampliar el nostre catàleg de graus’. Des de la URV també havien detectat que la menció de Màrqueting era la que més escollien els estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

S'espera que el curs pugui comptar amb una cinquantena d'alumnes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00