La Graderia
Deportes
CASOS ALVES I MASCHERANO

El Barça no farà cap moviment per retenir Dani Alves

Aquest mateix matí hi ha hagut reunió al Barça per analitzar la notícia que vam explicar sobre Dani Alves i Javier Mascherano i per tractar altres temes de futur. Amb el brasiler el Barça no mourà fitxa, però està disposat a millorar la fitxa de l'argentí.

Barcelona

Aquest mateix matí hi ha hagut reunió al Barça per analitzar la notícia que vam explicar sobre Dani Alves i Javier Mascherano i per tractar altres temes de futur.

El cas Dani Alves

Si Alves vol marxar, l'únic que ha de fer és comunicar-ho per escrit i, automàticament, quedarà lliure per fer el que vulgui.

El Barça NO farà cap moviment amb Dani Alves.

De fet, ja vam explicar fa mesos que des de la direcció esportiva i des de la directiva veien amb bons ulls que Alves marxés a final de temporada encara que fos gratis per estalviar-se un salari que consideren altíssim.

Alves NO ha comunicat formalment al Barça que marxarà però al club saben que encara té temps per fer-ho.

Després de la notícia que vam explicar, les reunions se centren en analitzar si li busquen un substitut i de quin perfil.

La sorpresa negativa ha estat Aleix Vidal, que NO ha evolucionat com esperaven i la sorpresa positiva ha estat Sergi Roberto.

Per tant, pel Barça, si Alves vol marxar. Adéu.

De fet, la idea inicial del club la temporada passada era renovar a Alves per una temporada més ja que la sanció FIFA impedia Aleix Vidal jugar fins al gener.

Es van arribar a plantejar, fins i tot, una renovació per sis mesos i alliberar-lo al mercat d'hivern.

Alves va demanar tres temporades per renovar i el Barça va acabar acceptant, condicionat per les circumstàncies.

Llavors, es va pactar que la clàusula de rescisió fos de zero milions d'euros. I que Alves podia marxar gratis, simplement, avisant al club amb uns dies d'antelació, que és el que té pensat fer el brasiler. Al club  aquest escenari ja li anava bé, però Aleix Vidal no ha evolucionat com s'esperaven, i ara caldrà prendre la decisió de si es dóna més temps a Vidal o es busca una alternativa per al lateral dret.

El cas Mascherano

El club no vol que marxi. Recordem que el jugador té contracte fins al 2018 i una clàusula de 100 milions.

Mascherano ha tingut problemes per frau fiscal, i aquest és el punt clau de la qüestió, la multa de 800.000 euros que el jugador va haver de pagar. Des del Barça et diran oficialment que no paguen multes fiscals dels jugadors, però la realitat és que el Barça està disposat a millorar el sou de Mascherano per aconseguir que es quedi.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00