Sociedad
CF Reus Deportiu

Natxo González continuarà al Reus Deportiu

En una entrevista a la Cadena SER, el president del Reus Deportiu, Xavier Llastarri ha garantit la continuïtat de l’entrenador Natxo González de cara a la pròxima temporada a Segona Divisió.

Natxo González durant un entrenament. / CF Reus Deportiu

Després de la ressaca de la celebració d’ahir, el president del Reus Deportiu, Xavier Llastarri ha atès els micròfons de la Cadena SER. El president ha assegurat que Natxo Gonzalez seguirà la propera temporada en el debut de l’entitat a la Segona Divisió. Llastarri ha explicat que Gonzalez tenia una clàusula al seu contracte que quedava automàticament renovat en cas d’ascens.

Entrevista a Xavier Llastarri

07:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000091960/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En quant a l’equip, Llastarri ha explicat que hi haurà fitxatges però que no es tornaran bojos, ja que volen mantenir el bloc d’aquesta temporada amb algun retoc.

En quant a la celebració per l’ascens, el president de l’entitat roig-i-negra ha explicat que encara no hia ha res decidit i que ho intentaran enllestir en les properes hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00