Espècies ProtegidesEspècies Protegides
Sociedad
PODCAST

Dolors Miquel i Eduard Escoffet a Espècies Protegides

La primera diu el que vol i com vol, i el segon és tot un explorador de la poesia i el so

Víctor Fernández Clares

Barcelona

Dolors Miquel és una poeta catalana que va descobrir la poesia als sis anys i diu que escriu per necessitat. La seva irrupció a l’escena pública va tenir lloc a mitjans dels noranta, tot i que també s’ha apartat de la poesia de manera voluntària en varies ocasions. Ha estat traduïda a diferents idiomes. Es considera una dona lliure i la defineixen com un huracà de sinceritat que diu en veu alta el que li agrada i el que no. I ho fa, com ella sap: a través dels seus poemes. 

Eduard Escoffet és un explorador de la poesia i l'electrònica. És un investigador de la poesia, en totes les seves vessants: la visual, l’escrita, l’oral, la instal·lació i la performance. Diuen d’ell que és un dels autors a tenir en compte dins l’agitada i excitant escena oral del nostre temps. Ha dirigit diferents festivals de poesia i ha presentat els seus treballs a diferents ciutats d’Europa, Amèrica i Àsia. 

Escolta les Espècies Protegides amb Dolors Miquel i Eduard Escoffet:

Espècies Protegides - Dolors Miquel i Eduard Escoffet

01:08:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001088666/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix-nos! A Facebook, Twitter i Instagram

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00