Sociedad
CULTURA

'Red Rock Caperucita: el musical'

Neix a Reus un ambiciós espectacle que té com a objectiu recórrer els principals escenaris de tot l'Estat. Ara s'ha obert el període d'inscripcions al càsting.

Cèsar Constantí i Maite Buenafuente als estudis de Ràdio Reus. / Marc Càmara

Tarragona

“S’ha d’acabar amb el tòpic dels musicals: també es poden muntar coses molt potents fora de Barcelona o Madrid”. Cèsar Constantí és l’autor i creador de Red Rock Caperucita: el musical, un espectacle nascut a Reus que té l’ambició de projectar-se a nivell nacional i fer una gira a partir del 2017.

Entrevista- Red Rock Caperucita

16:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000092318/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un dels objectius també és potenciar el talent local i descobrir actors, músics i cantants del territori. Maite Buenafuente és la directora d’un càsting que ja té les inscripcions obertes. El repartiment a priori contempla 24 personatges, tot i que és un nombre flexible en funció del perfil de professionals que acabin fitxant després de la selecció.

Cartell del càsting. / Cedida

La història que explicarà aquest muntatge adreçat a tota la família és la del conte tradicional, però esquitxat d’elements moderns que ens transporten a l’actualitat. L’estrena està prevista per finals d’any.

Ràdio Reus dóna suport al projecte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00