Radioteatro Jaume I
Ocio y cultura
Radioteatro Jaume I

Les tropes, a punt

Capítol 1. En aquest primer capítol podreu escoltar de manera ficcionada una transmissió en directe d'aquell 31 de desembre del 1229. Des del campament del Secar de la Real i l'enviada especial Esther Vicens a les murades ens narren com les tropes cristianes estan ja preparades per assetjar la ciutat.

Jaume I – La Conquesta de Mallorca – Capítol 01

Jaume I – La Conquesta de Mallorca – Capítol 01

05:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB1022120160608110231/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Palma de Mallorca

Capítol 1.

Les tropes, a punt.

En aquest primer capítol podreu escoltar de manera ficcionada una transmissió en directe d'aquell 31 de desembre del 1229. Des del campament del Secar de la Real amb l'enviada especial Esther Vicens a les murades ens narra com les tropes cristianes estan ja preparades per assetjar la ciutat de Mallorca. La conquesta de la ciutat és imminent i és possible que el Rei en Jaume acabi amb la resistència dels àrabs. Amb les tropes reials es troba Esther Vicens on ens explica el malestar dels cavallers pels intents frustrats d'entrar. Nuno Sanç però desmenteix aquesta darrera notícia mentre el Rei en Jaume esbronca als soldats per la seva actitud. Però de sobte es perd la comunicació... Més informació al següent capítol.

Una producció de Radio Mallorca – Cadena SER.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00