Sociedad

Cicles Formatius de Grau Superior a la UAB: una formació de qualitat universitària idònia per iniciar-se en el món professional

La Universitat Autònoma de Barcelona ofereix a través de la Fundació UAB dos cicles formatius de grau superior (CFGS): en Comerç Internacional, amb formació en xinès comercial, i en Direcció de Cuina, que compta amb la col·laboració de la cuinera catalana Ada Parellada

Tenir una titulació de Formació Professional incrementa les possibilitats d’inserció al mercat laboral: així ho confirma l’últim informe del “Mercat de Treball”, un document elaborat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal. La UAB ha estat la primera universitat pública catalana en oferir aquest tipus de titulacions, amb els valors afegits de la qualitat universitària i l’acreditació oficial en idiomes.

Dues professions en alça

El CFGS en Comerç Internacional prepara per planificar i gestionar la importació i l’exportació de mercaderies i per treballar a nivell internacional en empreses de vocació exportadora, on es fan pràctiques durant els estudis. La formació en xinès comercial del CFGS, -una introducció a la cultura, els costums, els protocols i l'idioma xinesos-, amplia el perfil professional dels titulats, apropant-los a les oportunitats que ofereix el gran mercat asiàtic.

El CFGS en Direcció de Cuina, que compta amb la col·laboració de la cuinera catalana Ada Parellada, es centra en aportar coneixements i solidesa en les tècniques per tal de formar professionals versàtils, capaços de fer una cuina saludable, saborosa, creativa i sostenible, que prioritza els vegetals i els productes de proximitat sense oblidar el patrimoni culinari i el receptari tradicional. Les pràctiques professionals en restaurants de referència i amb xefs de prestigi, com la mateixa Parellada o el popular Jordi Cruz, completa la formació i prepara per entrar en un sector en constant innovació.

Triple certificació

En un entorn laboral tan competitiu els idiomes són un valor afegit, i la UAB aposta per un programa centrat en l’adquisició i millora del domini de les llengües. En ambdós CFGS s’aprenen l’anglès i el francès per nivells de coneixement i es certifiquen en finalitzar els estudis a través d’UAB Idiomes, centre acreditat per l’Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior (ACLES).

Així, els estudiants de CFGS a la UAB obtenen 3 titulacions en acabar la seva formació: la de Tècnic Superior en l’àmbit cursat i les certificacions oficials en anglès i francès.

Els cicles formatius de grau superior oferts per la Fundació UAB s’imparteixen al campus de la UAB a Bellaterra i proporcionen a l’estudiant una formació de qualitat universitària i acreditació en anglès i francès: una combinació idònia per iniciar-se en el món professional.

Més informació: http://www.uab.cat/formacio-professional/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00