Sociedad

Els acusats d'assaltar la Cambra de Comerç ho neguen

Els 8 vaguistes acusats de causar aldarulls i agredir els Mossos d'Esquadra durant la vaga de novembre de 2012 diuen que els van detenir per motius ideològics.

ACN

Girona

Els 8 vaguistes acusats diuen que ni tan sols van arribar a entrar a la Cambra de Comerç de Girona durant la vaga general de novembre de 2012.

En el judici que s'ha fet al Jutjat Penal número 1 de Girona, els 8 acusats, que només han respost a les preguntes de la seva defensa, diuen que els mossos els van detenir per motius ideològics ja que, segons han declarat, cap d'ells va entrar a la Cambra de Comerç de Girona aquell dia. No entenen perquè els van identificar al cap de 15 dies si els mossos tenien tan clar qui havia comès cada delicte, i han recordat que la intenció era llegir un manifest de forma pacífica, cosa que no van poder fer perquè els mossos van carregar abans que passés res.

Per la seva banda els 3 agents dels Mossos d'Esquadra que van quedar ferits van identificar a alguns dels agressors, van assegurar que no tenien una mala relació amb cap dels acusats però que els coneixen d'altres manifestacions. Els agents van assegurar que es van viure moments de "pànic" a dins la cambra de comerç.

Els 8 acusats s'enfronten a penes que van dels 8 mesos als 4 anys i mig de presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00