Sociedad

'Empresaris' de Ràdio Lleida tanca la 17a temporada en antena

Els emprenedors Andrés García i Bea Obis realitzaran la presentació a Lleida del concepte “Givers Gain”, una innovadora filosofia de networking empresarial, promoguda per l’empresa Business Networking International

RÀDIO LLEIDA

Lleida

L’espai Empresaris de Ràdio Lleida celebrarà dimecres, 29 de juny, la cloenda de la 17a. temporada en antena amb l’organització de la tradicional trobada anual a la qual es donen cita representats del teixit empresarial lleidatà i les autoritats territorials.

L’acte, al qual està prevista l’assistència d’un centenar de convidats, se celebrarà enguany a l’Hotel Senator Condes i estarà presidit per Rafael Peris, tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, de l'Ocupació i de l'Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida.

També han confirmat la seva assistència el diputat Enric Mir, el director dels Serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Octavi Miarnau, i la subdelegada en funcions del Govern, Imma Manso.

En el decurs de l’acte, els emprenedors Andrés García i Bea Obis realitzaran la presentació a Lleida del concepte “Givers Gain”, una innovadora filosofia de networking empresarial, promoguda per l’empresa Business Networking International.

PROGRAMA DE L’ACTE

Dimecres 29/06/2016

19:15 Benvinguda i acomodació a l’Auditori Delfos

19:30 Parlaments autoritats

19:45 La filosofia Givers Gain, a càrrec de Business Networking International (BNI)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00