Sociedad

5.000 beques més per participar als casals d'estiu

L'Ajuntament de Barcelona arranca la campanya d'activitats d'estiu "T'estiu molt" que organitza amb altres entitats i que ja compta amb més 92.000 nens inscrits

Comença la campanya de casals i activitats d'estiu per a nens i adolescents de l'Ajuntament de Barcelona / Marina Valverde ACN

Barcelona

Aquesta setmana comença la campanya de casals i activitats d'estiu per a nens i adolescents fins els 21 anys. De moment les xifres són provisionals, però el nombre de beques atorgades per l'Ajuntament de Barcelona augmenta gairebé en un 40% respecte l'any passat. Un total de 5.000 ajuts més que el 2015 per famílies amb dificultats econòmiques.

La regidora d'infància i joventut, Carmen Andrés, atribueix aquest increment de la demana a l'agilització dels tràmits per sol·licitar la beca. Per primera vegada les famílies no han hagut de portar el llibre de família, ja que s'ha treballat amb el padró municipal, i tampoc presentar declaracions de renda, sinó signar un document perquè l'Ajuntament comprovés directament la informació.

També augmenta el nombre d'inscrits en els casals i activitats d'estiu per nens i adolescents amb discapacitat, que ja superen els de l'any passat. De moment n'hi ha més de 520 participants.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00