Sociedad

Un 9,5, la millor nota de selectivitat a Lleida

Ferran Capell, alumne del Col·legi Claver, vol estudiar Medicina a Pamplona i Núria Alegret, de l’Institut de Tremp, opta per Biotecnologia a la Universitat de Lleida.

Ferran Capell, estudiant del Claver i Núria Alegret, de l'Institut de Tremp / RÀDIO LLEIDA

Lleida

Un 9,5 sobre 10 és la nota més alta de la selectivitat a la demarcació de Lleida. Comparteixen aquesta gran nota Ferran Capell, alumne del Col·legi Claver de Lleida i Núria Alegret, veïna d’Isona i Conca Dellà i estudiant de l’Institut de Tremp.

Ferran ha tret, en concret, un 13,55 sobre 14, situant-se en la nota més alta de tota la demarcació. La clau “és el treball constant”, “una carrera de fons” i “intentar anar el més tranquil possible” assegura Ferran Capell que començarà a estudiar Medicina a Pamplona a partir del setembre.

Molt a prop d’aquesta nota se situa el 13,332 sobre 14 que ha obtingut la Núria Alegret. “No he fet res excepcional” diu la Núria qui ha dedicat durant el curs “esforç i motivació”. Ara pensa fer Biotecnologia a la Universitat de Lleida.

A la demarcació un 97,44 per cent dels alumnes han aprovat la selectivitat. És el segon índex d'aprovats més alt de Catalunya, després del de Girona, segons les dades que ha donat a conèixer avui la secretaria d'Universitats. De mitjana, a Lleida la nota de les PAU se situa en 6,68.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00