Sociedad
POLÍTICA

El regidor de la CUP de Reus David Vidal deixa tots els seus càrrecs

El regidor reusenc, conegut per destapar el cas Innova, ha anunciat aquest matí que deixa els càrrecs institucionals tant a l'Ajuntament de Reus i a la Diputació de Tarragona.

David Vidal, renuncia als càrrecs institucionals després de sis anys al consistori reusenc. / CUP REUS

Reus

David Vidal ha anunciat aquest matí que deixa els càrrecs institucionals. Una decisió que no ve per sorpresa ja que el número 1 de la llista anticapitalista ja havia anunciat al principi del mandat que com a màxim completaria dos anys.

Entrevista a David Vidal

17:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000093337/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Han estat 6 anys de dedicació completa a l'ajuntament de Reus i la diputació de Tarragona. Vidal va entrar com l'únic regidor de la CUP l'any 2011 i es va erigir com el cap de l'oposició a les passades eleccions municipals. El cupaire explica que tot i deixar la vida política continuarà al capdavant de la gestió del cas innova i els problemes sanitaris. La CUP ha confirmat que ja té una proposata concreta de substitució pel consistori però espera que l'assamblea l'avali. A la resta d'institucions, Edgar Fernàndez substiutirà a Vidal a la diputació i Oriol Ciurana passarà a ser conseller comarcal del Baix Camp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00