Sociedad

Se'n van a Osca per examinar-se del carnet de conduir

Autoescoles de Girona porten els seus alumnes a Osca per examinar-se de la pràctica del carnet de conduir perquè aquí hi ha un col·lapse que els obliga a esperar-se mesos

Agències (arxiu)

Girona

Algunes autoescoles de les comarques de Girona han portat els seus alumnes a Osca per examinar-se de la pràctica del carnet de conduir perquè a Girona hi ha un col.lapse que els obliga a esperar-se mesos. A partir de la setmana que ve està previst que alguns examinadors facin hores extres per reduir una llista d'espera que a principis de juny era de 3.000 persones.

Aquesta llarga llista fa que es busquin solucions que poden arribar a ser surrealistes, i més cares, com diu el president de l'associació d'autoescoles de Girona, Joan Sala, però que fa que els aspirants a conductor que han aprovat la teoria, puguin fer l'examen pràctic. La seva autoescola d'aquí es posa d'acord amb una d'Osca o d'altres municipis com Fraga o Monzón, i van a fer unes hores de pràctica allà i s'examinen:

ENTRE JOAN SALA

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000118336/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Girona hi ha onze examinadors (un dels quals és itinerant) però ara mateix n'hi ha un de baixa. L'associació d'autoescoles confia que a partir de la setmana que ve n'hi hagi que comencin a fer hores extres, com ha passat en altres províncies espanyoles, i que abans de tancar per vacances a l'agost, la llista d'espera s'hagi pogut reduir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00