Sociedad

Mataró cancel.la la Festa al Cel per manca de patrocinadors

Aquesta exhibició aèria es feia a la capital del Maresme des de 2014, quan Barcelona va haver de renunciar a organitzar-la perquè limitava l'operativa de l'aeroport de Prat

Festa del Cel 2015.ACN

Barcelona

L'Alcalde de Mataró, David Bote, ha anunciat aquesta tarda que s'anul·la la Festa al Cel. Que l'exhibició aèria que estava prevista per al cap de setmana del 24 i 25 de setembre s'ha cancel·lat per falta de patrocinadors.

El compromís del govern de socialistes i convergents a Mataró era que la Festa al Cel es faria sempre que l'aportació de diners per part de l'Ajuntament fos mínima. Però l'alcalde, David Bote, ha explicat avui, primer a la resta de grups municipals i després públicament, que no s'han trobat suficients patrocinadors. Bote assegura que "no estem en condicions d'arribar a la xifra prevista i per motius estrictament econòmics hem decidit la seva cancel·lació".

Això passa dos mesos després que aquesta iniciativa promoguda per Convergència i Unió fos durament criticada per partits d'esquerres i entitats i empreses que demanaven que no se celebrés.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00