Sociedad

Javier Pérez Andújar pregoner de La Mercè

L'escriptor Pérez Andújar serà el pregoner de La Mercè que se celebra del 22 al 25 de setembre, el cartell l'ha dissenyat Miguel Gallardo. Pel que fa a la música ja s'ha avançat algun nom com La Gran Pegatina, Kiko Veneno o La Raíz

Imatge del piromusical de la Mercè 2014. / ACN

Barcelona

Nascut a Sant Adrià del Besos el 1965 , Javier Pérez Andujar en les seves novel.les com Los principes valientes ha recreat la vida als muncipis de l'àrea metropolitana. El cartell de la Mercè on veiem la cara d'una dona és del dibuixant Miguel Gallardo, autor del personatge underground makoki i conegut recentment per l'àlbum "Maria y yo".

París serà la ciutat convidada de les festes de la mercè en una edició que busca descentralitzar els actes, als espais habituals de celebració com el parc de la ciutadella o el castell de montjuic s'hi afegeix el Parc de la Trinitat al districte de Sant Andreu on se celebraràn part del festival Mercè Arts de carrer i el recinte de Fabra i coats. la banda de ska- rock La raíz, la fusió del senegalès Baaba Mal , Kiko veneno amb la banda del retumbe i els 13 músics de la gran pegatina són algunes de les actuacions musicals que ja s'han anunciat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00