Sociedad
REUS

L’Ajuntament atura la dissolució de la societat de l’Hospital de Reus

Tota l’oposició del ple s’ha abstingut en bloc a la votació i el govern li ha retret “falta de compromís”

Foto d'arxiu de l'hospital Sant Joan de Reus.ACN

Reus

El govern de Reus ha aprovat al Ple municipal celebrat aquest dilluns injectar part del capital generat per l’Hospital de Móra d’Ebre a l’Hospital Sant Joan de Reus per garantir la seva continuïtat. En cas contrari, la societat municipal s’hauria vist abocada a la seva dissolució.

El capital social de l’Hospital és de més de 3,5 milions d’euros i la previsió de patrimoni net és de només 1,5 milions d’euros. Per salvar aquesta diferència l’ajuntament haurà d’ingressar prop de 4 milions d’euros de l’Hospital de Móra d’Ebre. Els beneficis restants, l’ajuntament espera destinar-los a millores en l’edifici sanitari de la Ribera d’Ebre.

Móra d’Ebre reclama aquests fons però l’Ajuntament de Reus argumenta que es tracta dels beneficis d’una societat, GECOHSA, que té com a únic accionista el consistori del Baix Camp. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, considera que es tracta d’una operació necessària i explica que “si tu tens dues criatures, una de molt prima i l’altra de molt grossa, i una té molt de menjar i l’altra no en té, n’ha de treure a la que té molt de menjar per donar-li a la que està molt prima”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00