Sociedad
EL TEMPS

Màximes de 35 graus al migdia

Continua el sol, la calor i la xafogor en un altre dia de ple estiu a la demarcació. De cara el cap de setmana s'espera un ambient desèrtic i caniculat amb un augment de temperatures.

Marc Càmara

Tot i que a primera hora del matí s’han format boirines i capes de núvols baixos, aquests no seran pas permanents. Ans al contrari. Al llarg del pas de les hores s’aniran desfent i el sol lluirà amb tot el seu esplendor a mig dia.

EL TEMPS 28/07

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000034024/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De fet, el sol, juntament amb la calor i sobretot la xafogor seran els principals protagonistes del dia. Tot i que a primera hora del matí bufava un vent de mestral que propiciava un ambient més refrescat, el cert és que tot plegat anirà a l’alça en les properes hores.

S’esperen temperatures entre els 30 i els 35 graus a tot el territori, i una mica més altes a l’interior, en punts de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Sense ser temperatures desorbitades sí que es notarà un fort augment de la xafogor.

De cara el cap de setmana les temperatures encara més a l’alça, amb un ambient que s’espera que sigui desèrtic i caniculat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00