Sociedad
LOS40

Els Catarres arriben a Andorra després d'esgotar totes les entrades dels darrers concerts abans de a l'aturada indefinida

La formació de Centelles participa al cartell de la Nit Jove de la Festa Major de Sant Julià juntament amb Animal de la mà de Los 40 Andorra i el comú lauredià

La formació de Centelles, Els Catarres, visitaran dilluns Sant Julià en el marc de la Nit Jove organitzada pel comú lauredià i Los40 Andorra dins la Festa Major. / Els Catarres

Andorra la Vella

Los40 Andorra i el Comú de Sant Julià de Lòria acosten a la Festa Major laurediana, dins el marc de la Nit Jove, el doble concert de les formacions catalanes Els Catarres i Animal.

Els Catarres visitaran Andorra després d’exhaurir totes les entrades pels concerts previstos des d’ara i fins el novembre, abans de l’aturada indefinida anunciada per la formació de Centelles.

El trio presentarà al país els temes del seu darrer treball Big Bang, emmarcat dins la gira Supernova però també repassarà els seus èxits principals. I ho farà a la plaça de la Germandat, el proper dilluns, 1 d’agost, a partir de les 00:00 hores, just després de fer-ho Animal, la formació revelació de l’any al panorama pop-rock català.

Després de Supernova, Els Catarres faran una aturada indefinida però en cap cas un comiat.

Aquesta setmana han exhaurit totes les entrades pels concerts que es faran a set sales de Barcelona. El grup ja va explicar que volia aprofitar el comiat per reivindicar les sales de concerts com espais "imprescindibles" per a la bona música en directe, coincidint amb el 15è aniversari de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya.

A Sant Julià presentaran el seu format més habitual, amb un directe explosiu i festiu.

De la seva banda, Animal, que actuaran per primer cop al país, ens acostaran els temes del seu álbum de debut, Més enllà de les paraules, amb el què han aconseguit conquerir públic i crítica, conformant-se com un dels grups revelació del panorama pop-rock català.

Animal obrirà el cartell de la Nit Jove laurediana, a les 22:30 hores a la plaça de la Germandat, que completaran els ja esmentats Els Catarres, Dr. Prats i els andorrans Freyja en un concert múltiple que durarà fins ben entrada la matinada.

El doble concert és possible gràcies al patrocini del centre comercial Sant Eloi i Electrodomèstics Martínez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00