Sociedad
JOCS MEDITERRANIS

Les obres del Palau d'esports van "segons els terminis prevists"

El delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, ha comprovat com van les obres del complex esportiu de l'anella olímpica que ha estat subvencionat per la Generalitat.

El Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània està previst que s'acabi a finals de maig. / Joan Quero

Tarragona

Una trentena de treballadors comencen a dibuixar el que serà el Palau d'Esports, la cirereta dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.  Sota un sol de justícia, Josep Fèlix Ballesteros, alcade de Tarragona i president de la fundació Tarrgona 2017, acompanyat del delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, han visitat l'estat de les obres a un any dels Jocs.

Les obres es troben en la primera fase de construcció de la base i es preveu que pel mes d'octubre s'encavalqui la segona fase que serà l'aixecament de parets. "Hem constatat que tot avança en els terminis previstos" ha afirmat Peris durant la visita. El termini per acabar les obres del complex esportiu és de vuit mesos, és a dir, s'acabarà a finals de maig, per tal de tenir un mes per fer-hi proves.

El futur pavelló tindrà 3 pistes de hanbol i futbol sala transversals i dos videomarcadors cosa que permetrà, segons Peris, que es facin "més activitats de les previstes".

El llac, a punt

Paral·lelament a la construcció del Palau també s'esta realitzant el llac que serà la ròtul·la de la zona verda de l'anella Mediterrània. Aquesta instal·lació està prevista que s'acavi abans del setembre. A més, aquesta zona verda també comptarà amb 33 hectàrees d'arbres mediterranis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00