Sociedad

Gràcia espera 2 milions de visitants

Aquest any es celebra l'edició 199 i a les portes del Bicentenàri la Fundació de la Festa Major de Gràcia celebra que s'arribi a la vintena de carrers guarnits

Imatge de les festes de Gràcia. / Cadena SER

Barcelona

Es calcula que fins a dos milions de persones passaran per unes festes de Gràcia que segons els organitzadors cada any són més inclusives per les persones amb algun tipus de discapacitat. Sense Sal és un dels grups que tocarà aquest any a la Festa Major de Gràcia. Eloi Badia és el regidor del districte: "la festa cada any és més inclusiva i trobem activitats que fan que siguin accesible per a totes les persones. Per exemple, el pregó comptarà amb interpretació de signes i es faran visites guiades adaptades".

El dispositiu de mobilitat i seguretat es mantindrà respecte l'any passat amb algunes restriccions en les zones més massificades. La principal novetat d'enguany respecte a edicions anteriors. és que la diada castellera serà a la tarda. A més, el Districte engegarà una campanya per conscienciar els participants a les Festes de Gràcia sobre les relacions sexistes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00