Sociedad
ECONOMIA

Augmenta el percentatge d'empreses a Lleida que veuen el futur amb pessimisme

Segons l'enquesta trimestral de la Cambra de Comerç, que es fa a 350 empresaris, es passa del 14,4 al 16,8% que veuen en signe negatiu l'expectativa de negoci pels propers mesos.

Foto d'arxiu del Polígon Industrial El Segre de Lleida. / ACN

Lleida

Augmenta a Lleida el percentatge d'empreses que preveuen un empitjorament del negoci. Així ho indica l'enquesta de la Cambra a 350 empreses. Al segon trimestre un 16,8% dels enquestats ho veien en negatiu davant del 14,4% del trimestre anterior, segons informació facilitada per la Cambra de Comerç.

Els que tenen una expectativa encara en negatiu -tot i que menys que en altres enquestes- són els representants del sector de la construcció.

JOSEP RAMON PARIS (Cambra Lleida): 'el sector de la construcció encara està bastant aturat' fora de la ciutat de Lleida.

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000159869/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El secretari de la Cambra, Josep Ramon Paris, ho atribueix a la paràlisi que encara hi ha (en el sector de la construcció) especialment a comarques, fora de la ciutat de Lleida.

En altres sectors, com el de serveis, en què s'inclou el turisme, en canvi, les expectatives són molt bones gràcies a una ocupació hotelera molt alta aquest agost.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00