Sociedad

El Barça es troba de nou amb Guardiola

L’equip blaugrana ha quedat enquadrat al grup C de la Lliga de Campions juntament amb el City de Guardiola, el Borussia Monchengladbach i el Celtic escocès

CADENA SER

El Barcelona jugarà al grup C de la Lliga de Campions 2016/17 contra el Manchester City anglès, el Borussia Moenchengladbach alemany i el Celtic Glasgow escocès, segons el sorteig celebrat avui al Fòrum Grimaldi de Mònaco. Pep Guardiola, actual entrenador del City, tornarà de nou a enfrontar al seu ex-equip, després de fer-ho com a entrenador del Bayern fa dues temporades. El grup del Barça és un dels més forts d'aquesta fase de la Lliga de Campions ja que tant el Borussia Moenchengladbach com el Celtic de Glasgow són equips molt forts en les seves respectives lligues i seran molt difícils de batre.

Per la seva banda, el Reial Madrid iniciarà la defensa del títol conquistat el passat curs en el grup F al costat el Borussia Dortmund alemany, l’Sporting portuguès i el Legia Varsòvia polonès. L'Atlètic de Madrid intentarà repetir final i la seva trajectòria s'inicia en el Grup D al costat del Bayern Munic, el PSV Eindhoven i el Rostov rus. Finalment el Sevilla, cinc vegades campió de l'Europa League, jugarà en el Grup H al costat del Juventus, l’Olympique de Lió i el Dinamo de Zagreb.

La fase de grups començarà el 13 i el 14 de setembre i la final de la competició es disputarà el 3 de juny de 2017 al Millennium Stadium de Cardiff, a Gal·les.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00